به گزارش خبرنگار مهر، ابوذر بیوکافی مداح اهل بیت درباره واکنش به جنگ اخیر در غزه و جنایات رژیم صهیونیستی نوشت:
۱- انقلاب جهانی غزه: در سالهای اخیر شاهد خیزشهای مختلف در گوشه و کنار جهان بودهایم که میتوان آنها را به صورت صنفی، گرایشی، رنگی و حتی رسانهای دستهبندی کرد؛ اما این بار اتفاقی فراگیر با شرایطی متفاوت در عالَم رخ داده که این فراگیری نشان از جهانی بودن آن دارد.
انقلاب جهانی غزه را که گفتمانی واحد در دنیا ایجاد کرده است، باید از جهاتی دیگر بررسی کرد. با توجه به فقر تجهیزات و محدودیتهای رسانهای، آنچه رقم خورده چیزی جز قدرت ایمان مردم غزه نیست.
۲- این فراگیری و همهگیری که ریشه آن در «ایمان جوانان غزه» وجود دارد، گفتمانی را در قلوب آزاد اندیشان جهان احیا کرده که همان گفتمان انبیای معظم یعنی مبارزه با ظلم و جور و طواغیت زمان است. ما شاهد درگیری تمام کفر با تمام ایمان هستیم! امتداد این حرکت تمدنی توسط مردمِ صبور و مؤمن غزه، خواسته ذاتی بشر امروز است و راه نجات همین راه مؤمنانهای است که مردم مظلوم غزه طی میکنند.
۳- استعمار حکومتهای ظالم و متحدان مرتجع آنها، راه نفس کشیدن بشر را مسدود کردند! تا جایی که بشر به این نتیجه رسیده است جهان جای خوب و لذت بخشی برای زیستن نیست. سردمدار شبکه عظیم ظلم همین رژیم سفاک صهیونیستی است.
۴- غزه علت وحدت قلب تمام آزادگان جهان. حال با این مقدمه باید گفت: امروز غزه علت وحدت قلوب تمام آزادگان جهان شده است. غزهای که نه آب، نه برق، نه سوخت و نه سلاح مدرن دارد اما جهان را متحیر نموده و آزادگان را با خود همراه کرده است! امروز غزه به ما نشان داد وجدانهای بیدار در دنیا جمعیتی قابل توجه هستند، غزه به ما نشان داد ایمان بر تمام تجهیزات و مکاتب مادی پیروز خواهد شد، از نشانههایی که در عالم، حول محور حرکت جوانان فلسطینی رقم خورده، نیک میفهمیم غزه پیروز شده است. به درماندگی ساختارها و حکومتهای جهانی در مقابل این خیزش دقت کنید؛ پیام مهم این اتفاق، پیروزی ایمان در مقابل تمام دنیای مادی است.
۵- عملیات طوفانالأقصی امروز در جهان، طوفانی حق طلب در مقابل ظلم به پا کرده و انسانهای آزاد را در این آرمان بشری، متحد نموده است. بله! جهان در حال تغییر است، نظمی که ظالمان عالم به جهان حاکم کرده بودند به هم ریخته است و فروپاشی آن نزدیک است.
هیچ حکومتی در مقابل اراده الهی مؤمنین نمیتواند ایستادگی کند؛ این چیزیست که ما در این ۴۵ سال، اساس ایمان رهبران خود این را بارها بر این دیدهایم. امروز گفتمان مقاومت دیگر مربوط به جبهه مقاومت نیست.
۶- ملتی شاکر نعمات الهی: آری درست گفت بزرگ ما که اگر ملتی شاکر در مقابل نعمات الهی باشند، شکر نعمات الهی را به جا بیاورند، در مقابل ظلم و جور بایستند و احترام حریم الهی را حفظ کنند آنجا حرم خواهد شد. شهدای ما با جانفشانی از خاک و دین و مردم حفاظت کردند. فرق است بین حکومتی که با جانفشانی بهترینهای امتِ خود، کشورش را در ساحلی امن حفظ میکند، تا حکومتی که با غصب و ظلم و جور به دنبال حفظ خود باشد! شکر عملی نعمت ولایت فقیه را شهدا به جا آوردند؛ هر جایی که مردم آن شاکر باشند آنجا حرم است. این همان جمله حاج قاسم عزیز است که میفرمود: «جمهوری اسلامی حرم است».
امروز غزه نیز در چشم همه محترم شده است، امروز غزه مدافع حریم حق خواهد بود، امروز غزه خود را پیدا کرده است و با همان مولفههایی که از ۴۵ سال قبل ما به آنها مقید بودهایم یعنی «ایمان، روحیه ظلم ستیزی، شهادت طلبی و شکرگزاری» قطعاً به قُلّه موفقیت خواهد رسید. ما شاکر عملیاتهای جبهه مقاومت و حماس هستیم، فصل مشترک زبان آزادیخواهان جهان امروز غزه است.
حال چه باید کرد؟ از این فرصت به وجود آمده چه بهرهای را باید برد؟
۷- نکته اول، درست دیدن وضعیت است! طلیعه فروپاشی نظم جهانی موجود و آغاز شکلگیری نظم نوین جهانی را در عملیات طوفان الاقصی ببینید. این فرصتی بینظیر است که خداوند برای ما رقم زده است. به نظر در گام اول، تمام کسانی که در اقصی نقاط دنیا درباره غزه هم صدا هستند باید با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. کاری که در فضای رسانهای، مرحوم نادر طالبزاده انجام میداد و در میدان عمل، سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی آن را عملیاتی کرد. سپاهی حق طلب به وسعت تمام دنیا!
۸- افرادی که قدرت و ظرفیتهای بینالمللی دارند، امروز بهانهای برای صحبت و گفتگو درباره مسائلی مثل غزه دارند. میتوانند به همین بهانه بلندترین مفاهیم افقها ایدهها را به افراد مختلف در دنیا منتقل کنند تا آنها نظام سلطه را بهتر بشناسند و حرکت مردمی حق طلب را عمیقتر درک کنند.
۹- فرصت شناسی: ما باید بیشترین بهره را از این فرصت به دست آمده برای شبکه سازی و یکدست ساختن جبهه جدید علیه نظم کنونی استفاده نمائیم! تمامی نخبگان علمی و دینی، دانشمندان، نخبگان اجتماعی، هنری و رسانهای باید در این زمینه حرف بزنند؛ باید غزه و عملیات طوفان الأقصی جنبه و ابعاد بینالمللی خود را پررنگ کند.
۱۰- تنور را داغ نگه داریم: همانطور که آنها در عملیاتهای رسانهای خود علیه ما موضوعی را داغ نگه میدارند، ما هم نباید بگذاریم تنور حرکت تمدنی غزه سرد شود! اگر ما بتوانیم نخبگان جهانی بیشتری را همراه کنیم، گامی مؤثر و ضربهای مهلک بر پیکره حکومتهای ظالم وارد نمودهایم.
۱۱- پروژه تحریم جهانی مصرف کالاهای صهیونیستی که مهمترین ضربه را به اقتصاد او و هم پیمانانش وارد خواهد کرد، نیاز به شبکهای جهانی دارد که با ما همراه و همگام باشد. این پروژه بیشتر ما را به استفاده از انقلابِ به وجود آمده برای تشکیل شبکه بزرگ و مؤمن نسبت به راهی که مردم غزه میروند، سوق میدهد.
۱۲- به ایجاد شبکه گسترده و میلیونی باید کمک کرد! اگر چنین شبکهای به وجود بیاید، میتوانیم به عملیاتهای دیگر که در پیوست این عملیات خواهد بود فکر کنیم.
۱۳- همه ما در این هدف باید تلاش شبانه روزی کنیم. نکته بعدی توجه به جریان اختلاف افکن است. باید مراقب بود جبهه شکل گرفته دچار اختلافات دینی، مذهبی، قومی و قبیلهای نشوند! قطعاً شیطان و پیروانش اگر این یک دستی و شبکه شدن را ببینند، از عامل اختلاف و شبهه افکنی استفاده خواهند کرد؛ هر کسی که انقلاب جهانی غزه را به حرکتی شیعی یا سنی یا بیتفاوتی مسیحی_یهودی یا عربی_عجمی تقلیل دهد، او عامل دشمن است! میخواهد عالم باشد یا هنرمند.
۱۴ -گام بزرگ: ما گام بزرگی را در راه نابودی اسرائیل و به تبع آن آمریکا برداشتهایم و این آغاز حرکتی نوین و بزرگ است.
۱۵- در بخش رسانهای هر کس هر ابزار رسانهای که دارد از آن برای تبیین حق و پاسخ به شبهات مخصوصاً برای کودکان و نوجوانان، بهره ببرد. تولید مفاهیم، ایجاد محتوا و دسترسی آن به گروههای رسانهای از وظایف نخبگان است.
۱۶- حمایت سریع: باید به سرعت از افراد رسانهای غیر سازمانی و تشکیلاتی که به صورت خودجوش فعالیت میکنند، حمایت شود.
۱۷- تاکید بر انسانی بودن انقلاب غزه، تاکید بر قدرت ایمان مردم غزه و عملیاتهای رسانهای و همراه کردن نخبگان دنیا و به تبع آن مردم دنیا، از مهمترین وظایف امروز ماست. به امید نابودی اسرائیل و پیروزی جبهه حق و آرزوی موفقیت برای تمام رزمندگان عرصههای مختلف در جبهه مقاومت.
نظر شما